academie

Meld je nu gratis aan voor de NormTotaal Academie Demo.

Met de online leeromgeving, de NormTotaal Academie, tilt u de veiligheid binnen uw bedrijf naar een hoger niveau. In de academie kan het bedrijf haar eigen toolboxen en werkinstructies beheren. Het personeel kan in zijn of haar eigen tempo ingewerkt worden, toolboxen bijwonen, of bedrijfseigen werkinstructies volgen.

Toolboxen houden is een manier om te instrueren en is tevens een eis van o.a. VCA. Dit wordt vaak als een last gezien voor zowel werkgever als werknemer. De werkgever moet al het personeel verzamelen, en de werknemer heeft veel meer zin om weekend te vieren. Daarnaast moet er ook nog een hoop aan administratie bijgehouden worden.

Door gebruik te maken van onze academie kunnen toolboxen gevolgd worden waar en wanneer men dat zelf wilt. Alle benodigde administratie is overzichtelijk met één druk op de knop. Wie heeft de toolbox gevolgd? Wat is daarvan begrepen? Waar moeten we nog aan werken?

Heeft het bedrijf een nieuwe machine gekregen? We zetten de instructies in de academie. Waar moeten we op letten tijdens gebruik? Wat zijn de risico’s?

De NormTotaal Academie zorgt ervoor dat de vrijdagmiddagborrel een borrel blijft en voor de werkgever niet meer de rompslomp zoals het was. Maar samen zorgen we voor een duidelijke uitleg waar iedereen wat aan heeft. Zo hebben we een werkomgeving die weer een beetje veiliger is.

Bent u ook benieuwd wat we samen voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vul het onderstaande contactformulier in, en wij nemen contact met u op. Of bel/mail ons direct!