Bedrijfsrisico's & veiligheid

NormTotaal begeleidt en ondersteund u graag om ervoor te zorgen dat uw bedrijf up-to-date is met het veiligheidsbeleid volgens de wet. Niet alleen zodat u alles op orde heeft voor de overheid, maar ook juist voor de veiligheid van uw medewerkers.

Onze gecertificeerde veiligheidskundige en keurmeesters staan voor u klaar op het gebied van onder andere Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E), VCA Bedrijfscertificering, advies en het keuren/repareren van al uw gereedschappen en materieel.

Transparantie, duidelijke korte lijnen, service en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Heeft u advies nodig neemt u dan gerust contact met ons op.

Wij zien de risico’s, maar denken in oplossingen!
NormTotaal

Ontruimingsplattegronden

Volgens de Arbo-wetgeving dienen personen een bedrijfspand bij een calamiteit veilig, snel en via de kortste route te kunnen verlaten. Ontruimingsplattegronden zijn daarbij een onmisbaar hulpmiddel. Alle door ons gemaakte ontruimingsplattegronden worden getekend conform de NEN-1414.
Ontruimingsplattegronden NormTotaal

VCA-bedrijfscertificering

Met een VCA-bedrijfscertificaat toont u aan dat u veilig werkt. U voldoet niet alleen aan de belangrijkste eisen van de Arbowet, u geeft ook nog eens automatisch een praktische invulling aan deze eisen.

VCA bedrijfscertificering

Veiligheidsplannen, RI&E en advies

NormTotaal helpt u met het ontwikkelen van beleid, procedures en instructies ten aanzien van veiligheid, gezondheid en milieu. Onze gedreven veiligheidskundige staat u bij met het aangaan van uitdagingen!

Veiligheidsplannen, RI&E en advies

Keuren van arbeidsmiddelen

Het regelmatig inspecteren en keuren van elektrisch gereedschap volgens de NEN 3140 en andere arbeidsmiddelen is een onderdeel van de wettelijke eisen die gesteld worden aan het gebruik en onderhoud van arbeidsmiddelen op de werkplek.

Keuren van arbeidsmiddelen
Voor vragen en/of offertes kunt u bellen of mailen, wij helpen u graag!